De Belangenvereniging Chaleteigenaren Resort Brunssummerheide geeft haar leden de gelegenheid de verkoop van hun chalet op deze website kenbaar te maken. Hieronder vindt u een overzicht van chalets die te koop zijn op Resort Brunssummerheide. De eigenaren van deze chalets zijn lid van de Vereniging van Eigenaren (de Belangenvereniging Chaleteigenaren Resort Brunssummerheide).

Het resort Brunssummerheide is gelegen aan het natuurgebied de Brunssummerheide. Het is een kleinschalig Chaletpark met circa 200 chalets die op een nostalgische manier zijn verdeeld over het park. Bent u op zoek naar rust in een mooie omgeving en voldoende vertier in de regio dan is dit de ideale plek voor u.

De vermeldingen zijn alleen bedoeld als doorverwijzing naar de betreffende verkopende makelaar of de eigenaar zelf. De informatie bij de makelaar/eigenaar is te allen tijde bepalend. De Belangenvereniging is niet verantwoordelijk voor de (juistheid van de) informatie van en over de betreffende, te koop aangeboden chalets.

Mocht u een chalet kopen dan nodigen wij u uiteraard uit lid te worden van onze Vereniging van Eigenaren (Belangenvereniging Chaleteigenaren Resort Brunssummerheide)

    Er zijn momenteel geen chalets te koop.