Resort Brunssummerheide ligt in het prachtige heuvellandschap van Zuid-Limburg, in het plaatsje Brunssum. Direct gelegen aan het golvende natuurgebied van de Brunssummerheide met heidevelden, zandverstuivingen, meertjes en bosachtige begroeiingen.

Het Resort Brunssummerheide is een ideale bestemming voor mensen die op zoek zijn naar rust. Het park is gebouwd op het terrein van de voormalige camping de Zeekoelen, gelegen naast het toenmalige gemeentezwembad met dezelfde naam.

Dit heerlijke en rustige vakantiepark biedt u door zijn gunstige ligging de mogelijkheid om het fraaie zuidelijkste gedeelte van Nederland te ontdekken, maar ook om even een kijkje te gaan nemen bij onze buren in Duitsland en Belgiƫ. Voor de wandelaar, fietser, trimmer, ruiter, langlaufer en recreant is het een gebied waarin sport, natuurbeleving, stadsbezichtigingen, evenementen en attracties en genieten van rust uitstekend samen gaan.

Het park is ingericht met vrijstaande chalets in verschillende typen en uitvoeringen, alle met tuin. Deze recreatiewoningen zijn beschikbaar voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie van beide.

Op dit moment staan op het Resort Brunssummerheide circa 200 chalets van verschillende typen, gelegen op een goed begaanbaar heuvelachtig terrein. Geen strakke straatjes maar een gezellige aaneenschakeling van diverse soorten chalets.

LET OP
Verhuur is alleen mogelijk via Europarcs. Daarvoor wordt met de eigenaar een Beheer- en Exploitatieovereenkomst (BEX) afgesloten. Je kunt als eigenaar ook zelf huurders aanmelden.