Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /customers/3/3/b/eigenarenbrunssheim.nl/httpd.www/wp-content/plugins/custom-field-template/custom-field-template.php on line 3296 Chalets te koop – Belangenvereniging Chaleteigenaren Resort Brunssummerheide

De Belangenvereniging Chaleteigenaren Resort Brunssummerheide geeft haar leden de gelegenheid de verkoop van hun chalet op deze website kenbaar te maken. Hieronder vindt u een overzicht van chalets die te koop zijn op Resort Brunssummerheide. De eigenaren van deze chalets zijn lid van de Vereniging van Eigenaren (de Belangenvereniging Chaleteigenaren Resort Brunssummerheide).

Het resort Brunssummerheide is gelegen aan het natuurgebied de Brunssummerheide. Het is een kleinschalig Chaletpark met circa 200 chalets die op een nostalgische manier zijn verdeeld over het park. Bent u op zoek naar rust in een mooie omgeving en voldoende vertier in de regio dan is dit de ideale plek voor u.

De vermeldingen zijn alleen bedoeld als doorverwijzing naar de betreffende verkopende makelaar of de eigenaar zelf. De informatie bij de makelaar/eigenaar is te allen tijde bepalend. De Belangenvereniging is niet verantwoordelijk voor de (juistheid van de) informatie van en over de betreffende, te koop aangeboden chalets.

Mocht u een chalet kopen dan nodigen wij u uiteraard uit lid te worden van onze Vereniging van Eigenaren (Belangenvereniging Chaleteigenaren Resort Brunssummerheide)

  • Chalet 171

    Beschrijving:
    Eigen grond, kavel 511 m2, chalet 75 m2 Ruime woonkamer met laminaatvloer en een sfeerhaard. Open keuken voorzien van een luxe opstelling; De woning beschikt over 3 slaapkamers, allen met vaste kastenwand. Volledig betegelde badkamer voorzien van een douche, 2e toilet, vaste wastafel in meubel en design radiator. Separaat volledig betegeld toilet met fontein.
    Contact
    Bij belangstelling kunt u zich richten tot het verkoopkantoor van EuroParcs bereikbaar onder nummer 088-0708000. Of direct tot de eigenaar op telefoonnummer 06-21918393.