De Belangenvereniging Chaleteigenaren Resort Brunssummerheide geeft haar leden de gelegenheid de verkoop van hun chalet op deze website kenbaar te maken. Hieronder vindt u een overzicht van chalets die te koop zijn op Resort Brunssummerheide. De eigenaren van deze chalets zijn lid van de Vereniging van Eigenaren (de Belangenvereniging Chaleteigenaren Resort Brunssummerheide).

Het resort Brunssummerheide is gelegen aan het natuurgebied de Brunssummerheide. Het is een kleinschalig Chaletpark met circa 200 chalets die op een nostalgische manier zijn verdeeld over het park. Bent u op zoek naar rust in een mooie omgeving en voldoende vertier in de regio dan is dit de ideale plek voor u. De vermeldingen zijn alleen bedoeld als doorverwijzing naar de betreffende verkopende makelaar of de eigenaar zelf. De informatie bij de makelaar/eigenaar is te allen tijde bepalend. De Belangenvereniging is niet verantwoordelijk voor de (juistheid van de) informatie van en over de betreffende, te koop aangeboden chalets.

Mocht u een chalet kopen dan nodigen wij u uiteraard uit lid te worden van onze Vereniging van Eigenaren (Belangenvereniging Chaleteigenaren Resort Brunssummerheide)

==============================================================

Chalet 11

fotoVraagprijs: € 155.000,-

Beschrijving: Zeer ruim chalet (80m2) geschikt voor 4 personen. Prachtig gelegen op een eigen grond (480m2) met mooi bestraat terras aan de achterzijde voor veel privacy. Ruime living met veel glas, voorzien van airco en half open keuken voorzien van een inductie kookplaat, vaatwasser, ruime koelkast en vriezer. Er zijn twee ruime slaapkamers waarvan er een met een grote inbouwspiegelkast is uitgevoerd. Verder is er een apart gastentoilet met zwevend toilet. De badkamer is uitgevoerd met een douche met lage instap, bad meubel en een extra toilet. Binnen berging met wasmachine en droger. Verder ruime buiten berging aanwezig, evenals twee parkeerplaatsen bij de recreatiewoning.

Voor verdere details : Graag bellen naar 0652450615. Meer foto’s staan op een advertentie op Marktplaats.

==============================================================

Chalet 18

chalet 18

Vraagprijs: € 145.000,-

Beschrijving: op eigen grond chalet 77 m2. Hal/entree geheel betegelde toiletruimte met zwevend toilet en fonteintje , ruime woonkamer met erker, schuifpui, Open keuken met een moderne hoekopstelling en inbouw apparatuur. Werkkast met c.v.-ketel, aansluiting voor de wasmachine en wasmachine. 2 slaapkamers met inbouwkasten. Geheel betegelde badkamer met

douchecabine, badkamermeubel met wastafel, 2e zwevend toilet en een design radiator.

Voor verdere details zie: https://www.funda.nl/koop/brunssum/huis-85615878-akerstraat-153-18/

==============================================================

Chalet 171

Chalet 171 Vraagprijs: € 199.000

Beschrijving: eigen grond, kavel 511 m2, chalet 75 m2 Ruime woonkamer met laminaatvloer en een sfeerhaard. Open keuken voorzien van een luxe opstelling; De woning beschikt over 3 slaapkamers, allen met vaste kastenwand. Volledig betegelde badkamer voorzien van een douche, 2e toilet, vaste wastafel in meubel en design radiator. Separaat volledig betegeld toilet met fontein.

Voor verder details zie: https://www.funda.nl/recreatie/brunssum/huis-85736313-akerstraat-153-171/

===============================================================

Chalet 188
akerstraat-153188(2)

Vraagprijs: € 136.000,-

Beschrijving: Direct aan de Brunssumerheide gelegen 6 persoons chalet (type Twinckel) met 3 slaapkamers en 2 badkamers. Woonoppervlakte 75 M2.
Deze woning ligt aan de rand van het park op een eigen perceel van 465 m2. Vanuit de eigen tuin is middels een poort de Brunssummerheide bereikbaar.

Voor verdere details zie:  https://www.lassoo.nl/te-koop/brunssum/akerstraat/153188/

===============================================================