1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #1147

  Beste Leden

  * ALV vergadering:

  In april is door de landelijke ontwikkelingen van het Covid-19 virus de ALV niet doorgegaan, en is vanuit het bestuur gemeld om deze te verplaatsen naar medio oktober 2020.
  Het bestuur heeft met elkaar overlegt, maar gezien de huidige situatie met het Covid-19 vindt het bestuur het niet verantwoord om de ALV in oktober te laten plaats vinden.
  Wij als bestuur vinden dat de gezondheid van een ieder op de eerste plaats moet staan, en hebben het voorstel om de ALV van 2020 te verplaatsen naar april 2021.

  Wij hopen op uw begrip en instemming.

  Om toch alle leden de gelegenheid te geven om vragen te stellen heeft het bestuur hierin het volgende voorstel.
  Ieder lid, welk een vraag, opmerking of idee heeft stuurt deze per email naar het secretariaat (secretaris@eigenarenbrunssheim.nl) en uiterlijk voor 15 oktober.
  Na 15 oktober komt het bestuur bij elkaar en zal alle vragen verwerken in 1 document (zonder daarbij te vermelden wie de vraag heeft gesteld) en zal trachten alle vragen medio eind oktober te beantwoorden en deze te sturen naar alle leden, via onze website.

  * Parkmanager Coen Prince:

  Per 1 september heeft de parkmanager, Coen Prince, EuroParcs verlaten. Wij waren hierin enigszins in verrast. Mede omdat het bestuur zichtbaar merkte dat de samenwerking tussen de parkmanager en de belangenvereniging Brunssheim op een positieve manier verliep.

  Het bestuur heeft inmiddels kennis gemaakt met Wilbert de Rijt, welke de eindverantwoordelijke is voor de parken in België, Luxemburg en Zuid-Limburg.
  Wilbert is bij EuroParcs terecht gekomen door een overname van parken vanuit Waterland. Zoals u weet heeft Waterland ook een meerderheidsbelang in EuroParcs.
  Deze kennismaking heeft plaats gevonden tijdens de 2-jaarlijkse schouw op 22 september, en de eerste indruk hierin was positief.
  Wilbert de Rijt heeft uitgesproken dat hij zich eerst wil verdiepen in alle openstaande actie- en agenda punten welke door het bestuur zijn besproken en uitgezet met Coen Prince, en heeft tegelijkertijd uitgesproken om op korte termijn een vervolg afspraak in te willen plannen met het bestuur.

  Wij zullen u op de hoogte houden van deze ontwikkelingen.

  * Wijzigen wachtwoord op de website:

  De afgelopen maanden hebben diverse leden ingelogd op de vernieuwde website en kwam een enkel lid erachter dat u het wachtwoord was vergeten.
  Vanuit beheer kunnen wij dan een nieuw wachtwoord aanmaken, zodat de leden weer kunnen inloggen.
  Echter op de website functioneerde nog niet goed om daarna zelf het wachtwoord naar uw eigen keuze te wijzigen.
  Dit is inmiddels opgelost en bij Mijn gegevens kunt u uw wachtwoord weer zelf instellen en wijzigen.

  Lukt dit nog niet of u bent uw wachtwoord en inlog gegevens kwijt, schroom niet om even een bericht te sturen naar secretaris@eigenarenbrunssheim.nl en wij helpen u om weer in te kunnen loggen.

  Met vriendelijke groet,

  ___________________________________________
  Belangenvereniging Resort Brunssummerheide
  Secretaris: John Hoogenboezem
  Email: secretaris@eigenarenbrunssheim.nl
  Website: http://www.eigenarenbrunssheim.nl/

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.