3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
 • Auteur
  Berichten
 • #1290

  Op 30 juli “s-avonds 22.15 uur arriveerde onze dochter met haar gezin en 3 jonge kinderen in ons familiehuis K190 op EuroParcs. Tot hun schrik troffen zij een politieauto en een voertuig van de bewaking van E.P. aan, die gealarmeerd waren door oplettende buren die glasgerinkel hoorden.
  Het bleek een ‘junk’ die een steen door de ruit had gegooid van de beneden slaapkamer. De politie was snel ter plaatse en herkende de inbreker die zich binnen bevond en tijdens het douchen betrapt werd. De man is bekend bij de Politie en werd ingerekend. Na 6 dagen werden we onaangenaam verrast toen de man voorbij wandelde op het park! Opnieuw politie en bewaking gebeld en later vernomen dat hij is ingerekend. Technische dienst van E.P bood diensten aan om raam af te schermen en heeft glaszetter benaderd. Hebben andere bewoners zelfde ervaringen? Kent E.P die en welke actie is hier mogelijk om de veiligheid te vergroten?

  #1291

  Bovenstaand bericht betreft de woning van de familie van Rumpt

  #1292

  Beste Huib en Betteco,

  bedankt voor jullie melding. Wij horen ook graag andere reacties van eigenaren ?

  Vanuit het bestuur zullen wij dit verder gaan afstemmen en navragen bij de parkmanager. We houden jullie op de hoogte.

  Het bestuur is ook aan het nadenken voor het opzetten van een groepsapp met daarin alle eigenaren, zodat we kort en sneller kunnen reageren.

  We houden jullie op de hoogte.

  Met vriendelijke groet,
  John Hoogenboezem

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.